Měření barevné věrnosti a přesnosti reprodukce skenerů - Staňková, Martina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje experiment spočívající ve srovnání dat z naskenované tabulky IT8.7 a dat naměřených spektrofotometrem. nazákladě výsledků porovnává rotační a plochou technologii skenování a posuzuje vliv ICC profilu.
The measurement of scanner colour fidelity reproduction
Keywords: polygrafie; skenery; kolorimetrie; barvy; technologie