Dotace z EU ve společnosti Dukla Trutnov, s.r.o. - Pénzešová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce pojednává o formách podpory pro malé a střední podniky. Zaměřena je především na dotace. Dále popisuje proces poskytování dotací z teoretického hlediska v rámci Operačního programu podnikání a inovace, který je následně aplikován na praktickém příkladě.
EU subsidy in the company Dukla Trutnov, s.r.o.
Keywords: Dotace; národní programy; Operační programy; proces poskytování dotací; malé a střední podniky; subsidies; national programs; operational programs; subsidy administration process; small and medium enterprises