Realizácia webového informačného systém pre správu a optimalizáciu finančných portfólií pomocou zvoleného štandardného riešenia (frameworku) - Bělohlávek, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá hledáním z dostupných technologií právě té, která umožní realizaci webového informačního systému pro správu a optimalizaci finančních portfólií. V teoretické části jsem se zabýval popisem vybrané technologie Microsoft Office SharePoint Server a všemi dalšími použitými technologiemi v moji práci. Praktická část popisuje přípravné práce a práci s vybranou technologií a jejím rozšířením.
Implementation of Web Information System for Management and Optimization of Financial Portfolios Using Selected Standard solution (Framework)
Keywords: Microsoft Office Sharepoint Server; Informační systém; optimalizace finančních programů; Microsoft Office Sharepoint Server; Information System; optimalization of financial programs