Posouzení přestavby trati v traťovém úseku Plzeň - Rokycany - Kasl, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je zaměřena na posouzení přestavby trati Praha - Plzeň v úseku Rokycany - Plzeň z pohledu propustnosti. Navrhuje možnosti provážení vlaků na dané trati omezujícím úsekem.
Analysis of railway - track reconstruction on the lap Pilsen - Rokycany
Keywords: trade kapacity; exclusion train schedule; proces of reconstruction; propustnost; výlukový GVD (JŘ); stavební postupy