Chemerin jako marker kardiovaskulárního onemocnění - Švecová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce je věnována základním informacím o chemerinu se zaměřením na klinické využití. Dále se práce zaměřuje na význam chemerinu jako markeru kardiovaskulárního onemocnění a na poznatky stanovení, včetně podmínek odběru, transportu a uchování.
Chemerin as s marker of cardiovascular disease
Keywords: chemerin; marker; kardiovaskulární systém; ELISA; chemerin; marker; cardiovascular systems; ELISA