Podnikové informační systémy - Osvald, Marek (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se zabývá využitím podnikových informačních systémů, jejich významem pro podnik a stále pokračujícím vývojem. Práce pokračuje analýzou současného stavu a analýzou současných technologických trendů v oblasti podnikových informačních systémů a současnou situací na českém trhu. Poslední část je věnována chybám při zavádění a návrhům na racionalizaci podnikových informačních systémů.
Company information systems
Keywords: enterprises; Information; Information Systems; Implementation; Rationalization; podniky; Informace; Informační systémy; Implementace; racionalizace