Metoda CRM v aplikaci na firmu Asseco Solutions, a.s. - Zmrzlíková, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na řízení vztahů se zákazníky pomocí systému CRM v aplikaci na firmu Asseco Solutions, a.s. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy CRM. Konkrétně na význam systému ERP a CRM. Dále na požadavky firem kladené na CRM, technologie a proces zavádění systému CRM. Praktická část vymezuje analýzu současného stavu firmy Asseco Solutions, a.s., dále analýzu nasazení CRM ve společnosti a stávajícího stavu využití. Na závěr bylo provedeno zhodnocení a návrh na zlepšení systému CRM.
CRM system into application on Asseco Solutions, inc. company
Keywords: CRM; ERP; Asseco Solutions; Informační technologie; řízení vztahů se zákazníky; Customer relationship management; Enterprice resource planning; information technologies; administrative management