Jednotný vizuální styl truhlářské firmy - Škardová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou a realizací vizuálního stylu truhlářské firmy. V první části probírá základní principy grafického designu. Dále vysvětluje, co obnáší image firmy a firemní identita a řeší problematiku obchodních dokumentů. Ve druhé části shrnuje proces navrhování vizuálního stylu. V neposlední řadě se věnuje návrhu a rozboru vytvořeného vizuálního stylu.
Unified visual identity of carpenting company
Keywords: vizuální identita; grafický design; principy designu; firemní dokumenty; značka; visual identity; graphic design; designs principees; corporate documents; brand