Komunikace vybraného podniku - Dvořáková, Eva (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se věnuje podnikové komunikaci. Klade důraz na propojenost mezi interní a externí komunikací pro dosažení úspěšnosti celkové podnikové komunikace. Zohledňuje zásady pro zvýšení úrovně efektivity komunikace. Prostřednictvím analýzy zkoumá užití komunikačních nástrojů a následně dosažení úrovně efektivity komunikace v reálném podniku. Na základě zjištěných nedostatků se v závěru téte práce navrhují doporučení ke zlepšení současného stavu.
Corporate Communication
Keywords: komunikace; podniková komunikace; interní podniková komunikace; externí podniková komunikace; komunikační nástroje; communication; corporate communication; internal corporate communication; external corporate communication; communication instruments