Vliv externích dopravců na přepravu a ekonomiku Českých drah v nákladní přepravě - Hájek, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2002)
Rozbor přepravovaného zboží na tratích ČD, přizpůsobování se ČD konkurenci na železničním dopravním trhu.
Impact of external carrier activies on Czech railways is freight transport
Keywords: České dráhy; nákladní přeprava; Ekonomika; dopravci