Kvantitativní a kvalitativní ukazatele pro strategickou analýzu - Uhrová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce pojednává o strategické analýze, jejím významu a technikách strategické analýzy, které lze pro bližší rozbor aplikovat. Popisuje okolí podniku, které lze dělit z několika hledisek podle toho, z jakého pohledu podnik ovlivňuje, a zmiňuje používané kvantitativní a kvalitativní ukazatele. Také v rámci analýzy vnitřního prostředí podniku sleduje možnosti využití ukazatelů. Tyto poznatky jsou uplatněny v praktické části této práce, která se zaměřuje na analýzu konkrétního podniku.
The quantitative and qualitative coefficients for the strategic analysis
Keywords: quantitative coefficients; qualitative coefficients; strategic analyses; company environment; internal environment; kvantitativní ukazatele; kvalitativní ukazatele; strategické analýzy; OKOLÍ PODNIKU; vnitřní prostředí