Návrh opěrné zdi na silnici II/355 v obci Holetín - Netolický, Luboš (Univerzita Pardubice, 2010)
V této práci se věnuji především návrhu rekonstrukce opěrné zdi na silnici II/355 v obci Holetín. Jedná se o návrh tížné zdi z prostého betonu, která nahradí stávající kamenou. Práce obsahuje statický výpočet a výkresovou dokumentaci navržené zdi.
Proposal for a retaining wall on the road II/355 in the village Holetín
Keywords: křižovatka; Tížná zeď; Rekonstrukce; Statický výpočet; Retaining wall; Gravity wall of reinforced concrete; Reconstruction; structural analysis of the Gravity Wall