Výskyt mobbingu v profesi zdravotnický záchranář - Súkeník, Jiří (Univerzita Pardubice, 2018)
Obsahem bakalářské práce je vysvětlení slova mobbing. Jeho příčiny, projevy a řešení. Dále popisuje kdo je zdravotnický záchranář a jaké potřebuje vzdělání k výkonu povolání. Průzkumná část práce pojednává o zkušenostech zdravotnických záchranářů s mobbingem na jejich pracovišti.
Mobbing in the paramedic profession
Keywords: šikana; mobbing; zdravotnický záchranář; bullying; mobbing; paramedic