Racionalizace logistických operací ve vybrané firmě - Švadlenková Groulová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá analýzou logistických a výrobních procesů ve firmě Iveco Czech Republic, a.s. Řeší problematiku snižování chybovosti již v počátku výroby jednotlivých dílů a navrhuje zavedení nových kontrolních systémů zaměstnanců.
Rationalization of logistics operations in a selected company
Keywords: logistické operace; výrobní procesy; metoda Poka Yoke; logistics operations; production processes; Poka Yoke method