Stanovení vody v potravinách - II - Holasová, Radka (Univerzita Pardubice, 2004)
Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčných a drůbežích masných výrobků. Srovnání činidel od různých výrobků a nalezení vhodných podmínek pro analýzu. Zjištění průběhu sorpčních izoterem pro drůběží paštiky.
Determination of water in food samples - II
Keywords: titrace; stanovení vody; Aktivita vody; mléčné výrobky; masné výrobky