Marketing a. s. Paramo na zahraničních trzích - Mironiuk, Jan (Univerzita Pardubice, 2002)
Předmětem této práce je problematika zahraničního marketingu. Jejím cílem je vymezení teoretických východisek a seznámení s aplikací marketingu na zahraničních trzích společností Paramo Pardubice.
Marketing of a. s. Paramo at foreign markets
Keywords: Paramo, a. s. Pardubice; mezinárodní obchod; Marketing; mezinárodní marketing