Postavení ČD v mezinárodní nákladní přepravě - Janatková, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci analyzuje mezinárodní přepravu zboží Českými drahami. Podává návrhy na zlepšení současného stavu a podmínek pro její provozování.
ČD position in international cargo transport
Keywords: železniční doprava; mezinárodní přeprava; nákladní doprava; České dráhy; tarify