Intranetová aplikace webového geografického informačního systému městského úřadu Žamberk - Neumannová, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce popisuje webovou aplikaci MěÚ Žamberk a řeší její obsahovou a funkční stránku z pohledu uživatele. V práci je uvedeno hodnocení aplikace vyplívající z šetření mezi uživateli. Na základě tohoto hodnocení je nastíněn návrh dalšího vývoje aplikace.
Intranet geographic information system of the municipality Žamberk
Keywords: Geografické informační systémy; Intranet; uživatelé; Webové aplikace; architektura klient/server; Geographic Information Systems; users; Web applications; client/server architecture