Sociálně patologické jevy (zaměřeno na alkoholismus) - Brantová, Iveta (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována problematice alkoholové závislosti - vznik, vývoj, stadia, příčiny, důsledky, vliv na subjekt i okolí, prevence, léčba.
Social-pathological phenomens (specialization in alcoholism)
Keywords: alkohol; alkoholismus; závislosti; alkohol a společnost; komplikace alkoholismu