Formy rozhodnutí v daňovém řízení prováděné orgány celní správy České republiky - Rozínek, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá souborem prováděných postupů při daňových, zejména celních řízeních a forem rozhodnutí, které jsou jejich konečným výsledkem.
Decisions forms in tax proceedings executed by customs administration authorities of the Czech republic
Keywords: Správa daní; celní správa; celní orgány; daňové řízení; celní řízení; clo; Daně