Tarifní a cenová politika jako nástroj řízení osobní dopravy - Němec, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Návrh opatření v osobní železniční a pravidelné autousové dopravě na základě analýzy tarifní a cenové politiky v osobní dopravě.
Tariff and price policy as an instrument of control in passencger transport
Keywords: osobní doprava; cenová politika; tarifní politika; přepravní systémy