Manažerská analýza společnosti Ljunghall s.r.o. - Vondrová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce na téma "Manažerská analýza společnosti Ljunghall s.r.o." se zabývá manažerskou analýzou ve společnosti Ljunghall s.r.o., která se věnuje finanční stránce společnosti. Finanční rozbor hospodaření je zaměřen na hodnocení vývoje společnosti v letech 2007 a 2011, a to analýzou účetních výkazů, poměrovými ukazateli a ekonomickou přidanou hodnotou. Aby vypočtená data měla potřebnou vypovídající hodnotu, byla porovnána s konkurenčními podniky a odvětvím v roce 2011, pro toto srovnání byly využity poměrové ukazatele a přidaná ekonomická hodnota.
Managerial Analysis of Ljunghall s.r.o.
Keywords: manažerská analýza; finanční analýza; finanční zdraví; poměroví ukazatele; analýza okolí; strategická analýza; SWOT analýza; PEST analýza; EVA; managerial analysis; financial analysis; financial health; analysis of the company environment; ratio indicators analysis; SWOT analysis; managerial analysis; strategical analysis; PEST analysis; EVA