Komparace vybraných produktů neživotního pojištění v ČR - Vaďáková, Anna (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá komparacemi vybraných produktů v neživotním pojištění u nejvýznamnějších pojišťoven v České republice. Na základě modelových příkladů se provádí komparace u pojištění domácnosti a budov, pojištění motorových vozidel a pojištění odpovědnosti z občanského života. Nejvýznamnějšími pojišťovnami jsou GČP, KOOP, ALLIANZ a ČSOBP. Výstupem bude porovnání mezi pojišťovnami, a která z nich nabízí nejlepší pojištění.
Comparison of Selected Non-life Insurance Products in Czech Republic
Keywords: pojišťovnictví; pojištění; neživotní pojištění; komparace; insurance industry; insurance; non-life isurance; comparsion