Děti, kvalita života a rodina - Příhodová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2009)
Výzkum se zabývá problematikou kvality života, která má úzký vztah ke zdraví člověka v holistickém pojetí. Cílem výzkumu bylo zjistit, jaká je kvalita života u dětí ve věku 11 - 15 let ve vztahu k rodině. Byl proveden na základě rozdání dotazníků na ZŠ.
Children, quality of life and family
Keywords: kvalita života; Děti; pubescenti; rodiny; quality of life; Children; pubescents; families