Importní logistika a problematika skladových zásob ve firmě Foxconn CZ, s.r.o. - Krásný, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se věnuje problematice logistiky v kontextu s konkrétními činnostmi importního oddělení v podniku Foxconn CZ s.r.o.
Import logistics and dilemma of warehouse stock in Foxconn CZ s.r.o. company
Keywords: Logistika; logistické systémy; Skladování; zásoby; materiál; skladové hospodářství