Analýza konkurence na trhu neadresné distribuce reklamních zásilek z pohledu České pošty, s.p. - Drábová, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2009)
Obsahem bakalářské práce je analýza konkurence na trhu neadresné distribuce reklamních zásilek. Analýza je zaměřena na největší a nejsilnější subjekty působící na tomto trhu. Cílem práce je na základě provedené analýzy vyhodnotit stávající situaci na trhu neadresné reklamy se zaměřením na kvalitu a cenu. Ve třetí části tato práce navrhuje řešení pro současný a budoucí vývoj v oblasti neadresné distribuce.
Analysis of competition on the market of distribution of unaddressed advertising mail from the viewpoint of Czech post, s.p.
Keywords: neadresná distribuce; reklamní zásilky; Česká pošta, s.p.; letáky; unaddressed distribution; advertising materials; Czech Post, s.p.; leaflets