Technologický postup obměny vozového parku firmy Noviko s.r.o. - Šibor, Marek (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je věnována analýze stávajícího vozového parku vybrané společnosti. Dále práce analyzuje a zobrazuje postup společnosti při obměně vozového parku a pořízení nových vozidel. Práce poukazuje na problémy, které musí společnosti při koupi vozidel zvážit, pro zlepšení efektivity vozového parku. Provedené změny nastaly v oblasti nákupu, tovární značky a servisu vozidel. Dále jsou zde zpracovány informace ohledně spokojenosti řidičů a pracovníků společnosti Noviko s.r.o. s obměnou vozového parku. V poslední fázi jsou vytvořeny dva návrhy pro budoucí obměny vozového parku a dané návrhy jsou předloženy vedoucímu dopravy společnosti Noviko s.r.o.
Technological process of change fleet of cars in the company Noviko s.r.o.
Keywords: elektromobilita; mycí centrum; Noviko s.r.o.; vozidla kategorie N1; vozový park; electromobility; car wash; Noviko s.r.o.; vans; fleet of cars