Návrh betonové směsi, zkouška zkušebních těles s vyhodnocením - Cidlinský, David (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce může sloužit nejen jako návod pro návrh betonové směsi C35/45, ale také pro provedení zkoušek kameniva. Dále ukazuje postup při vyhodnocení pevností betonů a jejich statické hodnocení. Její součástí je také sledování pevnosti betonu nedestruktivní Schmidtovou metodou.
Design of concrete mixture, test of concrete samples and outcome
Keywords: beton; C35/45; pevnost; tlak; kamenivo; Schmidtova metoda