Analýza důvodů pro výběr zaměření terciárního vzdělávání potenciálních pracovníků ve veřejném sektoru - Trávničková, Dana (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá důvody zaměření terciárního vzdělávání studentů z nichž jsou potenciální pracovníci ve veřejném sektoru. V práci je charakterizováno terciární vzdělávání v České republice a s ním spojené přínosy. Dále je zde popsán v relaci s názvem veřejný sektor, Fakulta ekonomicko-správní Pardubice a Fakulta informatiky a managementu Hradec Králové. Následuje klíčová motivace ke studiu. V rámci praktické části proběhlo dotazníkové šetření a v poslední části práce je analýza důvodů ke studiu.
Reason analysis for choosing tertiary aiming education focus of potential workers in the public sector
Keywords: motivace; terciární vzdělávání; vysoké školy; dotazníkové šetření; motivation; tertiary education; universities; survey