Transformace živností na kapitálovou společnost - Dvořáková, Monika (Univerzita Pardubice, 2013)
Hlavním tématem této diplomové práce je analýza procesu transformace živností na kapitálovou společnost Dvořák - Karlík s.r.o. Diplomová práce se skládá z části teoretické a praktické. Postupně čtenáře seznámí se základními pojmy v oblasti podnikání, založení podniku a dané právní úpravy. V praktické části je představena nově založená společnost Dvořák - Karlík s.r.o. a její podnikatelský plán. Následně bude provedena revize podnikatelského plánu po roce 2012. V závěru práce bude zpracována analýza náročnosti celého procesu přeměny právní formy podnikání.
Transformation of the self-employment to the capital company
Keywords: podniky; podnikání; podnikatelský plán; společnost Dvořák - Karlík s.r.o; transformace; business; entrepreneurship; business plan; company Dvořák - Karlík s.r.o; transformation