Hnojiva obalovaná materiály obsahujícími síru - Balounová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2007)
Byly studovány vlastnosti granulovaných hnojiv s řízeným uvolňováním živin. K povrchové úpravě byly používány směsi síry s různými typy vosků nebo močovinoformaldehydových pryskyřic.
Fertilizers coated with materials containing sulphur
Keywords: obalovaná hnojiva; hnojiva s pozvolným účinkem; močovinoformaldehydové pryskyřice