Firemní kultura a její vliv na rozvoj firmy Schenker spol. s r.o. - Rychnavská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce se v teoretické části bude zabývat pojmem firemní kultura a vysvětlí, jaké prostředky a nástroje firemní kultura má. Praktická část se bude zaobírat firemní kulturou ve firmě Schenker spol. s r.o. a teoretické poznatky budou aplikovány do praxe. Dotazníkové šetření udá skutečnou podobu firemní kultury ve společnosti. Z výsledku dotazníků bude navrženo řešení, jakým způsobem je možné nedostatky ve firemní kultuře řešit.
The organizational culture and its influence on the development of the company Schenker spol. s.r.o.
Keywords: organizational culture; characteristics of organizational culture; instruments of organizational culture; employees' satisfaction; visions and missions; Firemní kultura; charakteristiky firemní kultury; nástroje firemní kultury; síla firemní kultury; spokojenost zaměstnanců; vize a mise