S.W.O.T. analýza cestovní kanceláře - Krakovičová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem bakalářské práce je vytvořit SWOT analýzu cestovní kanceláře spojenou s následným doporučením.
The S.W.O.T. analysis of travel agency
Keywords: S.W.O.T. analýza; cestovní kanceláře; Cestovní ruch