Návrh GVD pro novou trasu D pražského metra - Šedina, Vítězslav (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce si klade za cíl sestavit GVD pro jednu z variant nově projektované trasy metra D. Vedle zcela nové, samostatné trasy počítá Magistrát hlavního města Prahy s možností stavby trasy D jako větve současné trasy C. Pro tuto variantu bude v této práci sestaven návrh GVD. Cílem práce je navrhnout GVD pro nově projektovanou trasu metra v Praze.
A layout of the traffic schedule for new line of Prague underground system
Keywords: grafikon vlakové dopravy; pražské metro; trasa C; trasa D; layout of the traffic schedule; Prague underground transport system; line C; line D