Perspektivy regionálního letiště Ostrava-Mošnov po převodu do majetku Moravskoslezského kraje - Ulbrich, David (Univerzita Pardubice, 2005)
Perspektivy letiště Ostrava-Mošnov, očekávané možnosti Moravskoslezského kraje pro další rozvoj letiště, hodnocení očekávaných a návrh a hodnocení možných postupů rozvoje letiště Ostrava-Mošnov.
Outlook for the Ostrava-Mošnov regional airport after transferrin into the possession of the Moravian-Silesian region
Keywords: letiště Ostrava - Mošnov; Moravskoslezský kraj