Digitalizace výstupu kvadraturního selsynového snímače úhlu natočení - Knajfl, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na signálové zpracování silně zarušeného signálu z výstupu selsynového snímače úhlu natočení radarové antény. Porovnává se přesnost určení úhlu natočení u moderních snímačů úhlu natočení se zastaralým kvadraturním selsynovým snímačem. Uvádí několik druhů digitální filtrace, kterými lze filtrovat takto rušené signály a navrhuje vhodný digitální filtr. Navržený filtr a odsimulovaný algoritmus výpočtu úhlu natočení je implementován do procesoru a měřením odzkoušen.
Digitization of the output quadrature resolver angle sensor
Keywords: Snímač; filtr; radar; signál; Sensor; filter; radar; signal