Dopravní obslužnost regionu Hradec Králové - Váša, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou dopravní obslužnosti okresu Hradec Králové. Navrhuje model počítačové podpory, jehož úkolem je usnadnit rozhodování o použití různých typů vozidel. Návrh byl zpracován jako program v prostředí MS Excel 7.0. Tento program umožňuje vyčíslit náklady, tržby a úsporu navržené varianty pro zadané typy vozidel.
Keywords: Dopravní obslužnost; region Hradec Králové; software