Hodnocení vlivu ošetřovatelské péče na zdravotní stav hospitalizovaných pacientů s COVID-19 - Trejdlová, Renata (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zaměřuje na vliv specifické ošetřovatelské péče o COVID-19 pozitivní pacienty. V teoretické části jsou shrnuty poznatky o onemocnění COVID-19, příznacích, možných klinických vyšetření, léčbě. V průzkumné části již hodnotím a interpretuji získaná data a výsledky.
Evaluation of the influence of nursing care on the health status of hospitalized patients with COVID-19
Keywords: onemocnění COVID-19; COVID-19; specifická ošetřovatelská péče; zajištění dýchacích cest; specific nursing care; airway management