Využití železničních tratí pro dopravu v integrovaném systému v Kraji Vysočina - Sýkorová, Jana (Univerzita Pardubice, 2019)
Popis současné železniční infrastruktury na území Kraje Vysočina a železničního spojení. Popis současné silniční infrastruktury. Popis omezení současného železničního spojení. Návrh využití železničních tratí v integrovaném systému. Návrh modernizace železničního spojení.
Using of railway for transport at integrated system in the Vysočina Region
Keywords: infrastruktura; modernizace; silnice; železniční trať; integrovaný systém; železniční stanice; infrastructure; modernization; roads; railway; integrated system; railway stations