Průzkum motivace zaměstnanců ve vybraném dopravním podniku - Kurťáková, Simona (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá průzkumem pracovní motivace zaměstnanců společnosti COMETT PLUS, spol. s r. o. formou dotazníkového šetření.
The investigation of the employees work motivation in selected transport company
Keywords: dopravní podniky; zaměstnanci; personální řízení; Motivace; pracovní motivace; dotazníkové šetření