Konto pracovní doby ve vybraném podniku - Kajsrlíková, Iva (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce analyzuje využití nového způsobu odměňování ve vybraném podniku vzhledem k nepravidelnému rozvržení pracovní doby. Samotná práce a v ní sepsané návrhy na zlepšení bude sloužit vedení sledované společnosti a měla by pomoci úspěšně řídit odměňování lidských zdrojů.
Account of Working Hours in a Chosen Company
Keywords: konto pracovní doby; motivace; mzdy; odměňování; spokojenost; account of working hours; motivation; wage; remuneration; satisfaction