Řízení podniku v období pandemie - Schejbalová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje a popisuje varianty řízení podniku během pandemie. Cílem práce je popsat různé varianty řízení podniku v období pandemie, analyzovat ztráty a minimalizovat jejich velikost. V první části je popsáno řízení podniku a finanční analýza z teoretického hlediska. Ve druhé části práce je provedena finanční analýza vybraného podniku. Sběr dat a analýza je provedena pro období 2018 - 2021.
Company management during the pandemic
Keywords: covid-19; koronavirus; dopady pandemie; řízení podniku; finanční analýza; poměrové ukazatele; SWOT analýza; PEST analýza; covid-19; coronavirus; impact of pandemic; company management; financial analysis; ratio indicators; SWOT analysis; PEST analysis