Strategické plánování AERO VODOCHOVY a. s. - Sehnálková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá strategickým plánováním firmy AERO Vodochovy a. s. Analyzuje podnik ze všech jeho stránek a navrhuje strategický plán pro podnik.
Strategic planning of AERO VODOCHOVY a. s.
Keywords: strategické plánování; SWOT analýza; letecký průmysl; podniky