Kyanidové a kyanatanové komplexy titanocenu a vanadocenu - Rosický, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Byly připravovány kyanidové a kyanatanové komplexy titanocenu a vanadocenu. Získané sloučeniny byly charakterizovány spektroskopickými metodami.
Titanocene and vanadocene cyano and cyanato complexes
Keywords: bis(cyklopentadienyl)dikyanotitaničitý komplex; bis(cyklopentadienyl)dikyanatotitaničitý komplex; bis(cyklopentadienyl)dikyanovanadičný komplex; bis(cyklopentadienyl)dikyanatovanadičitý komplex; spektroskopie