Ekotoxikologické posouzení komerčního probiopreparátu a ověření jeho vlivu na příjem fosforu směsnou kulturou aktivovaného kalu a sladkovodní řasou - Kozumplíková, Milena (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce má za úkol posoudit komerční probiopreparát z hlediska ekotoxikologie pomocí testů na dafniích, semenech hořčice, řasách a posouzení vlivu na příjem fosforu směsnou kulturou aktivovaného kalu a sladkovodní řasou.
Ecotoxicological assessment of commercial probiopreparation and examination its influence on the phosphorus intake by mixed culture of activated sludge and alga
Keywords: ekotoxikologie; testy; fosforečnany; Voda; zkoušky