Likvidace automobilů po skončení jejich životnosti s možností dalšího využití - Vojtěch, Daniel (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářské práce je věnována způsobům demontáže automobilů po skončení životnosti. Je zde uvedeno současné materiálové složení automobilu a možnosti jejich recyklování. Práce také obsahuje návrh ekologické demontáže spojenou s totální demontáží vozidel, za účelem maximálního využití materiálů s ekonomickým zohledněním fungování stanice.
Liquidation of automobiles after service life including options of Re-use
Keywords: demontáž; recyklace; zpracování autovraků; dismantling; recycling; processing of car wrecks