Analýza hlavních informačních systémů společnosti ČD Cargo, a.s. a plánovaných změn - Venhuda, Milan (Univerzita Pardubice, 2010)
Silná a stabilní dopravní společnost, která poskytuje širokou škálu produktů a služeb zejména v železniční dopravě, mezi které se ČD Cargo, a.s. řadí, potřebuje pro svou činnost spolehlivé informační systémy. Tato Bakalářská práce analyzuje součassný stav informačních systémů společnosti a hodnotí plánavané změny.
Analysis of the main information systems of the company ČD Cargo, a.s. and their scheduled changes
Keywords: železniční nákladní doprava; informační systém; dopravní společnost; railway freight transport; information system; transport company