Efektivnost zavedení zařízení MICA do výroby - Pluhařová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce pojednává o efektivnosti zavedení zařízení MICA do výrobního procesu firmy Elfra s. r. o. Úvodní část práce se zaměřuje na popis firmy, která se rozhodla pro zavedení strojního zařízení MICA a tím i nové technologie do výroby. Další část této práce je věnována popisu MICA a porovnání s původní technologií výroby. Závěrečná část této práce zachycuje metody hodnocení efektivnosti a propočty efektivnosti ve vztahu k zařízení MICA.
The efectiveness of the implementation of the device MICA into the production
Keywords: efektivnost; hodnocení investice; MICA; technologie; výroba; effectiveness; investment evaluation; MICA; technologies; production