Financování podniku s využitím kontokorentního úvěru ČSOB - Sabóová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce podává informace o poskytnutí kontokorentního úvěru pro podnikatele u Československé obchodní banky, a.s. a České spořitelny, a.s.. Práce seznamuje čtenáře s požadavky banky na klienta a podmínkami nutných pro poskytnutí kontokorentního úvěru. Dále práce představuje formy financování podniku a úvěrové bankovní produkty. V závěru práce je provedeno zhodnocení podmínek zveřejněných ČSOB a Českou spořitelnou.
Financing of the enterprise, using overdraft facility ČSOB
Keywords: ČSOB, a.s.; Česká spořitelna, a.s.; financování podniku; úvěrové bankovní produkty; kontokorentní úvěry; financing of the enterprise; credit bank products; overdraft facilities