Design svatebních tiskovin - Kotasová, Kristina (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou designu a realizací konkrétní kolekce svatebních tiskovin. První část obsahuje principy grafického designu a faktory ovlivňující vizuální podobu tiskoviny. Následně čtenáře provází jednotlivými fázemi tvůrčího procesu. Druhá část poskytuje aktuální trendy v dané oblasti a aplikuje získané poznatky na způsobu vytváření díla od návrháře. Výsledkem práce je vylíčený designérský postup představený na reálném projektu tvorby svatebních tiskovin obohacen o neobvyklou podobu svatební pozvánky.
Design of wedding printed materials
Keywords: grafický design; typografie; svatební grafika; kolekce tiskovin; principy designu; reálný projekt; kreativní proces; graphic design; typography; wedding graphics; collection of printed materials; design principles; real project; creative process